keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

OOTD + synttärikahvittelut

Ystävälläni oli sunnuntaina synttärit joten käytiin eilen kahvittelemassa sen kunniaksi. Kakku kahveille alunperin kyllä lähdettiin, mutta molemmat olimme niin nälkäisiä että sämpylät korvasivat sokeripommin tällä kertaa. Leivät olivat kummallisesti täytetty ja juusto oli kovettunutta, mutta kyllä ne pahimpaan nälkään meni.






Olin niin juhlafiiliksissä, että laitoin ylleni jopa hameen! Tänä vuonna olen vasta alkanut lämpeämään mekoille sekä hameille ja tätä ennen niitä en ole vapaaehtoisesti päälleni pukenutkaan.

Hame on kirppikseltä ostettu ja rakastuin siihen juurikin näiden taskujen takia. Toppi on stadiumista ja kengät on virosta ostetut.



Niin lämmin ei ulkona kumminkaan ollut että olisin pärjännyt vain topilla ja hameella, joten laitoin  kevyen takin päälle. Takki New Yorkerista.






Kun hiukset vetää ponnarille ne eivät näytä niin kammottavilta kuin ne oikeasti ovat, mutta silti ne on aika järkyttävät. Tällä viikolla varmaan laitan jo seuraavan värin, toivottavasti sitten alkaa näyttää paremmalta.


Oikeassa reunassa nappi mitä painamalla pääset seuraamaan blogiani bloglovinissa ja minua instagramissa!


-Marye






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)