torstai 30. heinäkuuta 2015

Ostospostaus!





Lähdettiin eilen käymään Jemen kanssa käymään aamukahvilla Kotileipomo Laineella ja sen jälkeen willaan pyörimään alennusmyynteihin, tavoitteena oli löytää uusi laukku ja kengät. Stadiumissa ei ole tällä hetkellä myynnissä mun luotto tennareita ja muualta en ole vielä löytänyt sellaisia kenkiä mitä huolisin. Onneksi sentäs laukku löytyi hyvin edulliseen hintaan.



 Odotellessani, että Jeme on valmis nappasin itsestäni keittiössä kuvia, siellä kun sattui parhain valaistus olemaan. (Mielestäni näytän ihan teini-ikäiseltä tää pinkki pipo päässä :D)




H&M:än alennusmyynneistä löytyi myös uikkarit. Jäljellä ei ollut kuin haja kokoja, mutta eiköhän nämäkin ihan hyvin mene yhdessä. Muutenkin kesä on jo melkeinpä ohi niin ensi vuonna ehtii myös metsästämään uusia ylä- ja alaosia.



Muistaakseni yläosalle jäi hintaa 3.50€


Alaosa maksoi vain 1.50€ alennusten jälkeen!



Cubukseen lähdimme etsimään alusasuja, mutta vahingossa löysin itselleni ihanan vaalean lörtsypipon. Hinta taisi olla alle neljän euron.



 Uuden pipon onnellinen omistaja!

Tässä ylemmässä kuvassa huomaa kuinka kameran salama saa naaman näyttämään mielestäni oudolta. Varsinkin kun vertaa alempaan kuvaan, joka on otettu samalla kameralla mutta luonnon valossa, ilman salamaa.



 H&M:ältä löysin ihanan nuden värisen laukun. Itse laskeskelin sen hinnaksi alennusten jälkeen kuusi euroa, mutta kassalla hintaa laukulle jäi vain n. 4 euron verran!

Laukun sisällä on myös hihnalla kiinnittyvä pikku pussi, johon saa kätevästi avaimet,puhelimen ja vaikka pari huulirasvaa.



Eli kaiken kaikkiaan shoppaillessa meni rahaa vain vähän reilu kympin verran, tuskin olen ikinä näin halvalla päässyt!


Kohta olen lähdössä perheeni kanssa rajamäen uimahallille uimaan ja katsomaan mikä ihmeen juttu se ''wipit'' oikein on. Ehkä se on enemmän pikkusiskoni ikäisille suunnattu, mutta ihan kiva käydä monen vuoden jälkeen uimalassa itsekkin.




-Marye









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)