lauantai 1. elokuuta 2015

Uimassa





Käytiin mun perheen kanssa rajamäen uimahallilla uimassa toissapäivänä kun siellä oli toiseksi viimeistä päivää Wipit rata käytössä. Luulin että rata olisi enemmänkin nuoremmalle porukalle mutta kyllä siellä aikuisetkin viihtyi, varsinkin minä. Uimalassa oli muutenkin mukava käydä, kun viimeksi olen siellä ollut ihan lapsena. Uskalsin jopa käydä hyppäämässä kolmesta metristä vaikka korkeanpaikan pelon takia se meinasi jäädä kokematta. Uimalassa oli myös kylmävesiallas joka oli 8 asteinen, kävin siinä ensimmäistä kertaa ja se oli ihan hirveän kivulias kokemus. Kun altaasta nousi ja se kipu lähti pois niin kyllä huomasi että veri lähti kiertää, mutta ei se kauhean mukava kokemus ollut.





 Oon tosi onnellisen näköinen :D



Vaikka neljän tunnin uinti reissu ja wipit radalla rehaaminen olisi mennyt treenistä päätin vielä illalla raahata itseni salille puoleksitoista tunniksi treenaamaan. Sen jälkeen olinkin niin poikki, että käytiin vain Mikan kanssa hakemassa vakkari kiinalaisesta härkää, herkkusieniä, bambua ja jättikatkarapuja chilikastikkeessa.



Oli tarkoitus tulla tämä eilen tänne postaamaan mutta kamera eikä kännykkä tehnyt yhteistyötä tietokoneen kanssa ja tapani mukaan jos ensimmäisellä kerralla ei onnistu niin menetän hermoni enkä tuhlaa ajatuksia enään kyseiseen asiaan, joten siksi tämä postaus vasta tänään.



-Marye




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)