tiistai 4. elokuuta 2015

Kesä on palannut!

Ihanaa kun aurinko paistaa taas pilvettömältä taivaalta, tuntuu heti että olisi paljon enemmän energiaa! Eilen aamulla hiusten värjäyksen jälkeen lähdinkin rauhassa kävelemään moikkaamaan siskoa ja tarkoituksenamme oli käydä yllätysvisiitillä mummolla.





Olisi ehkä kumminkin pitänyt soittaa ensin ennen kuin mentiin, koska eihän mummo ollut kotona. Mentiin sitten Emman kanssa viereiseen puistoon ottamaan kuvia ja tappamaan aikaa.







 Koska oli niin lämmin päivä niin heitin vain päälleni erittäin mukavan stadiumista ostetun jumpsuitin.

Lakkasin kynnet mattamustalla ja laitoin molempiin käsiin parit hopeiset pienet sormukset. Ei mitään hajua miksi niitä kutsutaan? Nahkainen käsikoru H&M:ästä.


Olen nuorempana harrastanut telinevoimistelua ja rytmistävoimistelua ja päätin testata osaanko enään mitään mitä olen nuorempana osannut. Kai ne taidot jossain tuolla takaraivossa vielä on, mutta vähän sai uskallusta hakea ihan perus kärrynpyöräänkin. Voltteja en edes yrittänyt, en halunnut murtaa luitani. :D


Kun kärrynpyörä oli taas hanskassa, niin testailin arabialaista kärrynpyörää. (Tai ihan pelkkä arabialainen, miten sen nyt kukin ottaa) Arabialainen on sekoitus kärrynpyörästä ja puolesta voltista.


Kuten huomaa ensin siitä ei meinannut tulla mitään.



Mutta kyllä se siitä sitten pikkuhiljaa alkoi luonnistumaan! Pitäisi joskus varata aikaa ja lähteä volttiradalle testaamaan taitoja niin ei tarvitsisi niin paljoa pelätä rikkovansa itseään.

Noin tunnin odottelun jälkeen mummo palasi mansikan keräys retkeltään ja päästiin mummon vaatevaraston kimppuun ja syömään tuoreita mansikoita.






-Marye

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)