sunnuntai 16. elokuuta 2015

PINK HAIR DON'T CARE!


Niinhän siinä sitten kävi, että koulu alkoi ja kirjoittelu jäi vähemmälle. Nyt kumminkin lisää hiusasiaa!


Laitoin viime viikon maanantaina (muistaakseni:) tämän Aroma intensen platinanvaalean värin ja se ei kyllä kovin suurta muutosta tehnyt. Päällimmäiset hiukset ovat ehkä vähän enemmän vaaleammat kuin kellertävät.





Tästä näkee hyvin sen hiusten värin parin blondauksen jälkeen ja se ei kyllä mikään kauheen viehättävä ollut.


Kävin ostamassa hoitavan hiusävytteen värinä silver. Ensin ajattelin ostaa ihan vain hopea shamppoota ja hoitoainetta, mutta kun hinnat oli noin parikymppiä kappale niin päädyin vain tähän biozellin halvempaan vaihtoehtoon, mikä on siis hoitava sävyte. Prismasta 8,50€

Silver sävyte ehkä teki hiuksista vähän kylmemmän värisen, mutta muuten ei muutosta ollut havaittavissa.


Noh, eilen aamulla sitten sain päähäni, että nyt on saatava pinkit hiukset ja kipitin kauppaan hakemaan biozellin rasberry sävytteen ja hoitoainetta.


Luin netistä vinkin, että kannattaa laittaa hoitoainetta värin sekaan jos haluaa saada vähän hempeemmän vaaleenpunaista, mutta kyllä mun hiuset silti aika pinkiksi meni. Olisi varmaan pitänyt laittaa vähän enemmän hoitoainetta. Ostin myös kamman ja kampasin värin kaikkialle hiuksiin ja mielestäni aika tasaisesti levittyikin!

Muovi veitsellä töhnä sekaisin ja päähän. :D








Täähän on tosiaan vaan hoitava sävyte eli kestää muutaman pesun verran, mutta nyt on aikaa miettiä laittaako seuraavaksi sinisen värin vai jatkaako pinkillä. Suunnitteilla olisi myös leikata sivusiili jos uskallan. Oon sivusiiliä himoinnut jo hyvin pitkään, mutta uskallusta ei ole vielä ollut tarpeeksi. Kyllähän ne hiukset takaisin kasvaa, eikö?



-Marye

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)