lauantai 1. elokuuta 2015

Rentoilu viikonloppu ja toritapahtuma!

Perjantaina Jeme soitti aamupäivällä ja pyysi minua seurakseen willaan hakemaan jotain pakettia. Käytiin siinä samalla kahvittelemassa Robert's coffeessa, joka taitaakin nykyisin olla jo meidän vakkari paikka. Olin lähdössä kotoota ja katsoin, että ulkona paistaa aurinko, mutta päästyäni vain tien toiselle puolelle niin alkoi sataa kaatamalla. Vaikka juostiin loppumatka niin olimme kyllä aivan märkiä.










 Kahvilla kun istuttiin niin aurinko alkoi taas paistamaan, mutta päästyämme ulko-ovelle satoi taas kaatamalla. Suomen kesä.... Käytiin sitten ostamassa tigerista halppis sateenvarjot, että päästiin kotiin kuivana.

Muuta jännää ei oikein perjantaina tapahtunutkaan. Mika lähti mökille remointointi hommiin niin siivoamisen jälkeen minä istuin loppuillan koneella. Mikäs sen parempaa tapaa viettää perjantaita!


Yöllä sain todella huonosti nukuttua ja heräilinkin vähän väliä, puoli kahdeksalta sitten luovutin ja nousin ylös. Facebookissa näin ilmoituksen, että torilavalla kymmeneltä esiintyy lady atlaksen porukkaa, joten päätin suunnata sinne.







Käyn itsekkin Lady atlaksen salilla ja voin kyllä lämpimästi suositella sitä kaikille naisille! Aloin käymään Lady atlaksessa yli vuosi sitten ja ihastuin samantien tähän saliin. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiassa kuin asiassa ja saa aina olon tuntumaan tervetulleelta. Paljon eri ryhmäliikunta vaihtoehtoja lihaskuntoa, tanssia, pyöräilyä ja myös rauhallisia tunteja lämmitetyssä salissa kuten joogaa, pilatesta ja syvävenyttelyä.  Ladyssä on tietenkin myös rentoutumishuone ja saunamaailma! Ennen kuin päätin hankkia salikortin itsetuntoni oli ihan nollissa ja ajatus salilla käymisestä ahdisti. Ystäväni sai sitten minut houkuteltua mukaansa ladyyn juurikin sillä perustelulla, että tässä salissa ei käy muita kuin naisia ja vannotti ettei kukaan arvostele tai naura minulle. Yksi käynti kerta riitti ja samalla viikolla muistaakseni jo hankin salikortin :D


Lady Atlaksen kotisivut: http://www.ladyatlas.fi/


Nyt laitan leffan pyörimään, mukavaa viikonloppua kaikille!



-Marye

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)